dijous, 16 de gener del 2014

XERRADA!!!

El proper dimecres, dia 22 de gener, a les 20h del vespre tindrà lloc la xerrada "Com desenvolupar la millor versió dels nostres fills" a càrrec de l'Eva Juncosa, psicòloga i coach amb 20 anys d’experiència desenvolupant el talent de persones i equips. L'Eva està especialitzada en escoltar els “problemes” de les persones i convertir-los en reptes inspiradors. 
La xerrada ens ajudarà a reflexionar sobre com valorem el nostre fill i quins missatges li enviem en relació a la seva vàlua, sobre quines fortaleses i potencialitats té, i si l'estem ajudant perquè tregui el millor de si mateix. Les expectatives dels pares tenen una gran influència en el comportament dels fills; per tant, val la pena que les revisem perquè donin els fruits desitjats. 
Aquest taller pretén que prenguem consciència del poder transformador de les expectatives que tenim dels nostres fills. A continuació, identificarem les etiquetes negatives (ets lent, ets un ploramiques...) i les convertirem en una comunicació positiva, ja que és cabdal per facilitar l’expressió del potencial dels fills.

L'equip FEAC us esperem a tots el dimecres a la xerrada. No us la perdeu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada